fbpx

Järjestä tilaisuus Mallaskellarissa!

Mallaskellari tarjoaa muutakin kuin käsityöläisoluita. Voit järjestää meillä vaikkapa palaverit, pikkujoulut, virkistyspäivän, tyky-päivän, polttarit tai syntymäpäiväjuhlat. Asiakaspaikkoja meiltä löytyy 100 ja voitte myös varata yksityiskäyttöönne kabinettimme, johon mahtuu 15 henkilöä. Myös ruokailut järjestyvät tilaisuuteenne kauttamme.

Olut-tasting

Asiantunteva henkilökuntamme ohjaa teidät elämysmatkalle oluiden maailmaan olutmaistatuksen merkeissä. Pääsette maistelemaan erilaisia oluita ja kuulemaan, kuinka niitä tehdään ja mitä erityispiirteitä erilaisista oluista löytyy.

Pakopelit

Samoista tiloista löytyy myös Exit Oulun kolme pakopeliä. Suositut room escape -pelit ovatkin mainio ohjelmanumero kaikenlaisiin tapahtumiin. Exit Oulun Rotuaarin peleihin mahtuu yhtä aikaa jopa 18 henkilöä, mutta isommatkin ryhmät voivat pelata, sillä Exit Oulun kaksi muuta toimipaikkaa sijaitsevat kivenheiton päässä. Lue lisää pakopeleistä osoitteesta www.exitoulu.fi.

Retropelit

Maistele oluita ja rentoudu samalla retropelien parissa! Meiltä löytyy uudelleenjulkaistuina versioina NES, Commodore 64, Sega sekä Atari ja niihin kymmeniä erilaisia pelejä. Game on, Mario!

Kysy lisää: info(at)mallaskellari.fi tai 044 2427435