Pub Mallaskellari & Liskojen viikonloppu 23.-26.5.2019

Fat lizard brewing co. hanojen valtausvuorossa

Espoon vedessä on ilmeisesti jotain ekstraa, koskapa sieltä tuntuu pukkaavan hyviä olusia solkenaan. Yksi originaaleista espoolaisista, Fat Lizard Brewery Co. onkin tuttu nimi Mallaskellarin hanoista ihan alusta asti. Nyt liskojengi saadaan ihan paikan päälle valtaamaan kerralla heti useampia hanoja.

Pub Mallaskellari Oulu presents:

Fat Lizard Tap Takeover!

Toivotamme siis nuo pulleat vaihtolämpöiset tervetulleeksi Rotuaarille 23.-26.5.2019. Tuolloin Mallaskellarin hanoista kymmenen on omistettu pelkästään Fat Lizardin oluille. Valinnanvaraa siis löytyy ja mukana on myös uutuuksia ja tuoreita kesäsatseja. Fat Lizardin porukka on henkilökohtaisesti paikalla, joten ei muuta kuin juttusille vain. Ja koskapa vaihtolämpöiset tykkää auringosta, patiollakin on pari hanaa. Ei tarvi kellarista noutaa juomia, jos ei tahdo! (Ollaan muuten ainoa baari Rotuaarilla, jolla on hanoja ihan ulkosallakin!)

– Torstaina ja perjantaina Liskotuntien ajan 16-18 Fat Lizardin oluet häppärihinnoin
– Perjantaina 18.00 Fat Lizardin Eero tulee kertomaan Liskojen tarinan oluttastingin kera.  Tasting vaatii ennakkoilmoittautumisen ja vain nopeimmat mahtuvat mukaan. Ilmoittaudu tästä. Hinta 15€/hlö ja sisältää neljä erilaista Fat Lizardin olutta (á 1,5 dl)
– Liskovisa perjantaina klo 19.30. Kuinka hyvin Fat Lizard -aiheinen nippelitieto on hallussa?
Pojat esittävät aika kiperiä kysymyksiä aiheesta ja aiheen vierestäkin. Parhaille tietäjille luvassa mahtavia Fat Lizard -tuotepalkintoja. 

Oikein paksusti tervetuloa siis!