Pussikaljat Pub Mallaskellarista

take away -Oluet mallaskellarista!

Sehän on maailmanlaajuisesti tunnustettu fakta, että yksi ihmiskunnan suurimmista keksinnöistä on pussikalja. Mikäs sen leppoisampaa, kuin istahtaa nurtsilla kavereiden kanssa ja siemaista pari herkullista olusta auringonpaisteessa. Mutta ei sen pussarin tarvitse olla keskikehnoa kaupan bulkkilageria.

Kipasehan siis Mallaskellarin kylmäkaapille ja nappaa mieluista juotavaa mukaasi. Valikoimassa useita erilaisia käsityöläisoluita ja muutakin herkullista. Valikoima päivittyy alati, voit käydä tsekkaamassa päivän tarjonnan täältä. Tuotteet myydään ulos edullisin take away -hinnoin. Yli 30€ ostoksista saat kaupan päälle huippumuodikkaan Mallaskellari Oulu -kangaskassin! Kasseja myydään myös erikseen, 5€ kpl.

Pussikaljan jälkeen parasta on patiokalia (oulua, suomennettuna ”ravintolan terassilla nautittu olut) ja sekin onnistuu Pub Mallaskellarissa. Patio on avoinna säiden mukaan läpi kesän. Ja hanat on muuten ulkona, ei tarvitse sisätiloihin vaivautua lainkaan, paitsi jos sisähanoissa on mieluisampaa juotavaa.

Tervetuloa kesäiseen Pub Mallaskellariin!